Nazad

Na terenu Viktor, Janko i Ana

Izvor: Telegraf - Svetski sport - Sreda 09.05.2012 - 09:48

Na terene teniskog kompleksa "Magična kutija" u Madridu sutra izlaze troje predstavnika Srbije - Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Ana Ivanović.

Viktor i Janko igraju mečeve drugog kola ATP turnira Masters serije, dok Ana igra meč osmine finala WTA turnira Premijer serije.

Prvi startuje Troicki i posle 14.30 sati igra protiv 18. tenisera sveta, Francuza Rišara Gaskea. Oba dosadašnja međusobna duela pripala su Troickom.Ukoliko pobedi Francuza srpski teniser u osmini finala čeka boljeg iz duela Rodžer Federer (Švajcarska) - Miloš Raonić (Kanada).

Tipsarevića očekuje daleko lakši posao pošto se posle 17.30 sati sastaje sa kvalifikantom, Argentincem Federikom Delbonisom, koji zauzima 131. mesto na ATP listi. Do sada nisu "ukrštali rekete".Ako očekivano prođe sutrašnju prepreku Tipsarević će u osmini finala igrati sa pobednikom meča Žil Simon (Francuska) - Giljermo Garsija-Lopes (Španija).

Najveće iskušenje ipak predstoji Ani Ivanović, jer je u osmini finala turnira Premijer serije njena protivnica prvorangirana teniserka sveta, Beloruskinja Viktorija Azarenka. Taj meč na programu je posle 19 sati.Srpkinja i Beloruskinja do sada su se sastajale tri puta, a Ivanovićeva je uspešnija i vodi sa 2:1. Oba meča dobila je 2010. godine u Rimu i Sinsinatiju.Pobednica sutrašnjeg duela igraće u četvrtfinalu sa boljom iz meča Angelika Kerber (Nemačka) - Na Li (Kina).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: