Nazad

Nadal ne ide u London!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 19.07.2012 - 19:38

Sjajni španski teniser, koji je na svečanom otvaranju trebalo da nosi zastavu svoje zemlje, morao je da otkaže nastup na Olimpijskim igrama.

  Teniski turnir na OI u Londonu biće oslabljen neigranjem jednog od najboljih tenisera sveta u poslednjih 10 godina i osvajača zlatne medalje iz Pekinga 2008!

Rafael Nadal u četvrtak je saopštio da nije uspeo da sanira povredu i da mu je ovo jedan od najtežih dana u životu. Naravno, reč je o hroničnoj povredi kolena, koja Majorčanina prati još iz juniorskih dana.

"Nisam u stanju da se takmičim. Ovo je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri", poručio je Nadal preko svog portparola.

Podsetimo da će Novak Đoković na ceremoniji narednog petka nositi zastavu Srbije, Marija Šarapova zastavu Rusije, a ista čast pripašće i Agnješki Radvanskoj (Poljska), Maksu Mirnjiju (Belorusija), Cvetani Pironkovoj (Bugarska), Markosu Bagdatisu (Kipar), Stefani Fogt (Lihtenštajn) i Horiji Tekauu (Rumunija).

Nasuprot svima njima, Španci će morati da traže zamenu za svog teniskog superstara.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: