Nazad

Nadal nervozan pred povratak

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 22.12.2012 - 10:29

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je nervozan pred povratak na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede kolena.

Nadal

Nadal je poslednji meč odigrao krajem juna, kada je u drugom kolu Vimbldona poražen od Lukaša Rosola, a na teren se vraća sledeće nedelje, kada ga čeka učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

„Imam određene sumnje, ali to je normalano. Razgovarao sam sa doktorima o svom kolenu i ponekad osećam strah kako će ono reagovati kada izađem na teren. Ali, imam poverenja u svoje lekare, verujem u sebe i da će sve biti u redu“, rekao je Nadal.

Turnir u Abu Dabiju igra se od 27. do 29. turnira, a na njemu će igrati i prvi reket sveta Novak Đoković i olimpijski šampion Endi Mari.

„Svestan sam da moje koleno možda neće reagovati kako treba i da mi neće biti nimalo lako. Ali, idem polako i potrudiću se da se što više odmaram u naredna tri meseca“, rekao je Nadal.

Nadal je istakao da mu je u ovom trenutku glavni cilj da bude potpuno spreman za Masterse u Indijan Velsu i Majamiju koji se igraju u martu, a da mu je Australijan Open u drugom planu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: