Nazad

Nadal: Nije tragedija

Izvor: Mondo - Svetski sport - Petak 29.06.2012 - 14:32

Teniski svet je u čudu, Rafael Nadal je eliminisan u drugom kolu Vimbldona, prvi put posle 2005. godine, sjajnom Španacu je izmaklo gren slem finale.

Nadal je ostao u čudu, priznao je da ni u najgorima snovima nije video ovakav rasplet turnira u Lodonu.

"Naravno, nije ovo bila moja najbolja partija, bio sam svestan situacije, činjenice da Rosol igra neverovatno. Vratio sam se u meč u četvrtom setu ali on je u petom još više podigrao kvalitet. Čini mi se da su njegove loptice pogađale baš tamo gde je planirao, apsolutno mu je sve polazilo za rukom. Čudno je bilo nastaviti meč posle duge pauze pošto je postavljen krov, izledalo je kao da igramo na novom stadionu", priznao je Nadal.

Španac ipak ne smatra tragičnom eliminaciju u ranoj fazi takmičenja.

"Kada igrate ovakve turnire, mnoge stvari utiču na ishod mečeva. Svestan sam da sam inspiracija mnogim rivalima. Ali, ovo je samo tenis, samo sport. Naravno, želeo sam da pobedim, izgubio sam. Ipak, nastavljam dalje. U životu ima mnogo važnijih stvari od ovog poraza. Sada idem kući da se odmorim, zaslužio sam", rekao je španski teniser, koji se u London vraća vrlo brzo, braniće boje svoje zemlje na teniskom tunriru na Olimpijskim igrama.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: