Nazad

Nadal propušta i US Open?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 15.08.2012 - 14:30

Zbog povrede kolena Španac bi posle Olimpijskih igara, turnira u Torontu i Sinsinatiju, mogao da propusti i četvrti gren slem sezone.

  Rafael Nadal, nekada najbolji igrač planete, već duže vreme je na bolovanju. Povreda kolena koja ga muči kompleksnija je od onoga kako se činilo u prvi mah, pa postoji velika verovatnoća da će Španac morati da propusti i US Open.

Treći teniser sveta van terena je još od Vimbldona, a u ponedeljak je i sam potvrdio medijima da nije siguran da će biti spreman za nastup na četvrtom grend slemu sezone, koji startuje 27. avgusta u Njujorku.

On je rekao da postoje pomaci u lečenju kolena, ali da ne može sa sigurnošću da tvrdi da će za manje od dve nedelje biti spreman za povratak na teren.

Neki svetski portali, pozivajući se na izvore iz Rafinog tima, potvrdili su da Španac neće biti spreman za US Open.

Organizatori turnira u Njujorku postavili su za trećeg nosioca Nadala, koji je 2010. osvojio titulu na US Openu i tako kompletirao sva četiri grend slema u karijeri, posle Rodžera Federera i Novaka Đokovića, koji brani prošlogodišnji trofej.

Nadal, koji je do sada osvojio 11 grend slem trofeja, prošle godine je igrao finale US Opena, u kojem je poražen od srpskog igrača.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: