Nazad

Nadalov sat od 300.000 nađen u šipražju!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 13.06.2012 - 15:53

Nedugo nakon što je prijavio krađu sata vrednog 300.000 evra, marke "Rišar Mile", policija je javila Rafaelu Nadalu da je skupoceni primerak pronađen u šipražju kraj železničke pruge.

Španski teniser Rafael Nadal prijavio je policiji da mu je iz hotelske sobe u Parizu ukraden sat švajcarskog proizvođaca "Rišar Mil", vredan 300.000 evra!

Skupoceni primerak limitirane serije od svega sto satova od titanijuma pronađen je u ponedeljak kasno uveče u šipražju u blizini železničke pruge u Korbej-Esonu, saopštila je policija.

Policiju je do mesta na kome se nalazio sat doveo barmen iz hotela koji je te večeri oko 21.30 časova priveden pod sumnjom da je izvršio krađu u Nadalovom apartmanu. Ovog 39-godišnjaka, već poznatog policiji, odao je magnetni bedž koji mu je omogućio ulazak u sobu poznatog tenisera.

Nadal je potvrdio da je 11. juna oko 22.30 ovaj luksuzni sat marke "Rišar Mile" ostavio na noćnom ormariću i kada se probudio sat je nestao. Pristup sobi u luksuznom hotelu gđe je odseo Nadal imaju samo njegovi roditelji i devojka.

Kompanija "Rišar Mile" pozajmila je Nadalu luksuzan sat vredan 300.000 evra za Rolan Garos, na kojem je on osvojio sedmu titulu u poslednjih osam sezona.

Ovo je drugi put da je Nadal bio žrtva pljačkaša. U septembru 2010. godine, za vreme Masters turnira u Torontu, iz svlačionice mu je ukraden sat istog proizvođača, vredan čak 500.000 evra  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: