Nazad

Najbolji mečevi uz Superbet & Superkvote!

Izvor: Plaćeni tekst - Svetski sport - Ponedeljak 03.07.2023 - 13:00

Svako ko se kladi bilo da to radi u klasičnoj ili online kladionici želi da pronađe mesto gde će imati odličnu ponudu i odlične kvote na mečeve na koje želi da igra.

Foto:Promo
To je i jedan od glavnih faktora kada govorimo o izboru mesta za klađenje, te se stoga i sve kladionice trude da svojim igračima, a i svim onim potencijalnim  kladioničarima ponude najbolje moguće uslove. Sve ovo ide u korist svima onima koji se klade jer što je veći broj kladionica, to će i ponuda kod svih njih biti sve bolja i bolja, i onda će i potencijalni dobici biti veći. 
 
Kada je u pitanju ponuda, svi znamo koji su to najpopularniji sportovi na koje se ljudi klade, i koji moraju biti u velikoj meri zastupljeni u svakoj kladionici. To su fudbal, košarka i tenis, i broj mečeva i liga u ovim sportovima mora biti velik kako bi zadovoljio svakog ko se na njih kladi. Ali ako u nekoj kladionici kao što je Superbet dobijete ponudu i za klađenje na boćanje, onda to mesto mora biti zaista specijalno! 
 
No, u Superbetu se zaista trude da svakom izađu u susret. Zato ćete tamo biti u prilici da pronađete i neke manje popularne lige iz fudbalske i košarkaške ponude, a to je veoma bitna stvar za one kojima su engleska ili španska fudbalska liga dosadile ili jednostavno žele da se oprobaju na nekim drugim mečevima. Ista je stvar i sa košarkom - neko voli da se kladi na NBA ili evroligaške mečeve, a nekome je baš zanimljiva mađarska košarkaška liga, a ima i drugara koji igra u nekom od njihovih klubova, te želi da se kladi na njih. Slična je stvar sa tenisom i manjim turnirima na kojima se možda ne prikazuje vrhunska igra, ali su i oni uvek zanimljivi za klađenje. U Superbetu možete sve to naći, i stoga je to pravo mesto kako za one iskusnije, tako i za početnike u klađenju. 
 
A sa dobrom ponudom moraju da idu i dobre kvote. Bez njih će se mnogi okrenuti nekim drugim mestima, a sve kladionice žele da igrače zadrže kod sebe. Zato se i Superbet trudi da onima koji igraju kod njega ponudi najbolje kvote kako bi i potencijalni dobitak bio što veći. I ne samo to - ovde postoji i jedna super opcija uz koje će svako klađenje imati potencijalno veći dobitak. To je Superkvota! Ona donosi poboljšane, najbolje kvote na najinteresantnijim i najboljim mečevima dana tako da svakome nudi još bolje uslove ako igra na te mečeve. To su uglavnom utakmice iz najpopularnijih sportova i liga - u fudbalu su to “lige petice” i evropski kupovi, u košarci mečevi Evrolige i NBA lige, u rukometu Liga šampiona, a u tenisu mečevi sa najkvalitetnijih i najjačih turnira. Događaji koji se nalaze u Superkvota ponudi su uvek jasno obeleženi, te se u svakom trenutku mogu uočiti na sajtu Superbeta. 
 
Ono što je još bitno da se zna je da se uz ovu super ponudu mogu igrati singl, jednostavni ili sistemski mečevi, kako god da vi odlučite. Takođe, uz Superkvotu se može igrati i uz bonus novac što je vrlo značajna informacija za sve igrače. Isto tako, mečevi koji su obeleženi Superkvota ponudom mogu da se kombinuju sa bilo kojim drugim mečevima iz ponude, a ono što je značajno je da se mogu igrati i sa drugim Superkvota mečevima što znači da potencijalni dobitak može biti značajno veći od planiranog! A za one koji vole opciju Cashout koja omogućava da se novac isplati bilo kada u toku trajanja nekog sportskog meča, dobra vest je da se to može uraditi i na mečevima iz Superkvota ponude. 
 
Superkvota mečevi su dostupni za igranje pre početaka utakmica, a bitno je naglasiti da posebne kvote važe za opcije opklada 1, X i 2. Kako znamo da se mnogi klade baš na ove “osnovne” opklade, to će svima njima ovo biti značajna informacija pre potencijalne uplate tiketa. 
 
Pošto znamo da su kvote u Superbetu već odlične i u nivou sa drugim vrhunskim kladionicama, ova opcija još dodatno pojačava dobru ponudu, ali i tera na razmišljanje svakog igrača da u obzir uzme i mečeve koji su njom obuhvaćeni.
 
 
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: