Nazad

Najskuplji defanzivac sveta na prodaju?

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Petak 04.03.2022 - 11:33

Budućnost Harija Megvajera u Manečester junajtedu će se navodno razmatrati u letnjem prelaznom roku, piše "Sportsmejl".

FOTO: EPA-EFE
Čovek koji je 2019. godine plaćen vrtoglavih 80 miliona funti postavši tako najskuplji defanzivac u istoriji ovog posrta nije pružio ni trunku očekivanja koja su lebdela oko njegovog imena kada ga je Lester pustio na "Old Traford".
 
Neretko su ga ponižavali napadači protivničkih klubova i spram njih je delovao kao amaterski defanzivac, ali je ruku na srce ove i prošle sezone imao nekoliko dobrih perioda. Međutim, to nije dovoljno da se odbrana Mančester junajteda može nazvati pouzdanom, a žele taj epitet. S ulaskom u neku novu eru od leta sa novim menadžerom, Mančester junajted bi mogao da se odluči na prodaju Harija Megvajera.
 
Kako navode engleski mediji, u internim krugovima se može načuti da su ga saigrači više puta optuživali za greške koje su direktno uticale na rezultate ove ekipe.
 
Spekulisalo se i da bi Ralf Rangnik mogao da oduzme traku Hariju Megvajeru zbog gubitka poverenja ostatka ekipe, ali on je to demantovao rekavši da će štoper ostati kapiten do kraja sezone.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: