Nazad

NBA bomba: Stiv Neš u Lejkersima!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 05.07.2012 - 14:55

Danima se pričalo da najtraženiji NBA veteran ide u Nikse, u Toronto... a završio je u Los Anđelesu.

Kobi Brajant je konačno dobio ono što je tražio - dominantnog plejmejkera, i to omiljenog, legendarnog Kanađanina Stiva Neša.

Finiks Sansi će za njega dobiti četiri draft pika, a sam Neš će za tri godine u Lejkersima zaraditi 27 miliona dolara.

Američki mediji navode da je Neš odbio mnogo veće ugovore koji su mu nudili Toronto, Dalas i Njujork i da je odluku doneo posle dva duga razgovora sa Kobijem Brajantom ove nedelje.

Kako se navodi, Nešu je pored takmičarskog izazova sa Lejkersima, ključno bilo to što će biti bliže svojoj deci koja žive u Los Anđelesu sa majkom.

Sada ostaje da se vidi da li će napraviti novi pobednički tri dovođenjem Dvajta Haurda iz Orlanda, ili će se osloniti na sve boljeg Endrju Bajnama na poziciji centra.

Stiv Neš je igrao za Dalas, i u dva navrata za Finiks Sanse. Dva puta je bio MVP NBA lige, osam puta ol star igrač, a sa 9,916 asistencija je peti dodavač NBA lige svih vremena!

U svojoj šesnaestoj sezoni, sa 38 godine, on je ove sezone prosečno beležio 10,7 asistencija i 12 poena po meču! 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: