Nazad

NBA: Majami uzvratio!(VIDEO)

Izvor: Mondo - Svetski sport - Petak 15.06.2012 - 10:40

Lebron Džejms i Dvejn Vejd predvodili svoj tim do pobede na gostovanju u Oklahoma Sitiju, čime su izjednačili u finalnoj seriji na 1:1.

Majami je pokazao baš oštre zube u drugom meču finala NBA lige i to na gostovanju Oklahoma Sitiju. Počeli su furiozno - serijom 18:2 i na kraju slavili sa 100:96.

Domaćini su u finišu meča stigli na samo dva poena zaostatka (96:98), a Kevin Durent je 10 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene promašio šut za izjednačenje sa leve strane koša. Majami je tako napravio brejk, pred naredne mečeve na svom terenu. 

Majami su predvodili Lebron Džejms sa 32 poena, soam skokova i pet asistencija i Dvejn Vejd koji je meč završio sa 24 pogotka, uz šest uhvaćenih lopti pet dodavanja. Veliku podršku vodeći dvojac Hita imao je u Krisu Bošu (16 poena i 15 skokova) i Šanu Batijeu koji je zabeležio 17 poena, od čega pet trojki.

Kod domaćih najbolji su bili Kevin Durent sa 32 poena i Rasel Vestbruk sa 27 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Tanderu je to bio prvi poraz ove sezone u plej-ofu u ukupno deset mečeva odigranih pred domaćom publikom.

Finalna serija seli se sada u Majami, a treći meč na programu je u nedelju uveče.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: