Nazad

NBA: Radmanović u Čikagu

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 19.07.2012 - 15:11

Srpski košarkaš dogovorio se sa Bulsima oko potpisivanja jednogodišnjeg ugovora. Možda mu se pridruži Miličić.

 Vladimir Radmanović (31, 208) i Bulsi dogovorili su se oko jednogodišnje saradnje. Još nije zvanično objavljeno da je posao sklopljen, ali su vest preneli mnogi američki mediji.

 
Čikago je angažovanjem srpskog košarkaša pronašao zamenu za Omara Ašika, koji bi mogao da ode u Hjuston. Bulsi mogu da spreče odlazak Turčina ukoliko mu ponude isto kao "rakete" - 25,1 milion dolara za tri sezone.
 
Radmanović je već 11 sezona u NBA ligi, igrao je za Sijetl, Kliperse, Lejkerse, Šarlot, Golden Stejt i Atlantu, za koju je u prošloj sezoni prosečno beležio 4,5 poena, tri skoka i jednu asistenciju.
 
Pored Radmanovića u Čikago bi mogao da dođe još jedan Srbin, Darko Miličić. Njegov menadžer Mark Kornštajn priznao je za ESPN da su Bulsi jedan od četiri kluba zainteresovana za Miličića. Poznato je da ga hoće i Majami.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: