Nazad

"Ne mislim da je rezultat nerealan"

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 19.04.2012 - 14:24

Trener Barselone Pep Gvardiola rekao je nakon poraza od Čelsija da je očekivao težak meč i dodao da očekuje isti takav u utorak na Nou Kampu.

 
Beta
 
Beta
 

"Znali smo da će biti teško i da će meč biti veliki izazov, ali videćemo šta će biti u revnašu. Nikad nije lako gostovati na Stamford Bridžu."

"Ne možete reći da je slaba ekipa koja je šest puta u poslednjih devet godina igrala polufinale. Nisam očekivao da će stvarati previše šansi. Mi jesmo, ali nismo postigli gol i to je razlog ovakvog rezultata", rekao je Gvardiola.

Čelsi je pobedilo minimalnim rezultatom, a gol je postigao Didije Drogba. Revanš se igra u utorak u Barseloni. 

"U revnšu ćemo se potruditi da stvorimo još više šansi, neće biti lako protiv ekipe koja se ovako brani, ali pokušaćemo." 

Iako su njegovi igrači bili raočarani nakon tek trećeg poraza u 63 utakmice ove sezone, Gvardiola je istakao činjenice koje će biti važne za revanš. 
 

"Nije važno kako se sada osećamo. Treba da se fokusiramo na odbranu titule u Ligi šampiona, a revanš će biti potpuno drugačiji od ovog meča. Da li je rezultat nerealan? Ne mislim tako, ovo je fudbal. Posed lopte ne znači ništa ukoliko ne postignete gol, kao što mi nismo na ovom meču",zaključio je Gvardiola. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: