Nazad

"Ne znam da li ostajem"

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 28.04.2012 - 16:07

Fudbaler Totenhema Geret Bejl kaže da od eventualnog plasmana njegove ekipe u Ligu šampiona, naredne sezone, zavisi da li će on ostati u Londonu

'Pevci' su posle serije loših rezultata pali, samo tri pobede u poslednjih 14 utakmoca, pali na peto mesto koje garantuje plasman u Ligu evrope sledeće sezone.

 

Fantastični Velšanin kaže da je potpuno posvećen uspehu svoje ekipe ali da će morati dobro da razmisli šta je najbolje za njega ako Totenhem ne obezbedi učešće u Ligi šampiona sledeće sezone.

 

Bejl je ranije tokom sezone produžio ugovor do 2015. godine, ali se situacija drastično promenila posle serije loših rezultata.



Dodatni problem predstavlja i činjenica da ukoliko njihov veliki rival Čelsi osvoji trofej 19. maja u Minhenu, njima ni četvrto mesto neće garantovati Ligu šampiona, već učešće u Ligi evrope sledeće godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: