Nazad

Nejmar: Hoću da upoznam Bolta

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 14:32

Brazilac prolavio gol u stilu Jamajčanina i ne može da dočeka da upozna najbržeg čoveka na svetu

 Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da još nije imao priliku da upozna atletičara iz Jamajke Juseina Bolta, kojem je posvetio proslavu gola u jučerašnjoj utakmici sa Belorusijom na Olimpijskim igrama, ali da se nada da će uskoro doći do njihovog susreta.

"Još nisam upoznao Bolta, ali se nadam da hoću. Proslava gola je bila za njega i na njegov način", rekao je 20-godišnji fudbaler koji je juče postigao 100. gol za Brazil na svim Olimpijskim igrama.
 
Brazil je juče u Mančesteru pobedio Belorusiju sa 3:1 u utakmici 2. kola Grupe C, a posle gola iz slobodnog udarca Nejmar je zajedno sa Marselom iz Real Madrida proslavio gol kao što to radi jedan od najbržih ljudi na svetu: pokazujuči simbol munje.
 
Napadač Santosa je još pre dolaska u Veliku Britaniju na Olimpijske igre istakao želju da upozna jamajčanskog sprintera.
 
Atletska takmičenja u Londonu počeće 3. avgusta.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: