Nazad

Nejmar iskalio frustracije, pa dobio isključenje VIDEO

Izvor: B92, OK Radio - Svetski sport - Ponedeljak 24.02.2020 - 11:34

Brazilski fudbaler Nejmar izgubio je živce u završnici meča Pari Sen Žermena i Bordoa.

Popio dva žuta kartona FOTO: AP
PSŽ je nekako uspeo da "izvuče" pobedi na domaćem terenu rezultatom 4:3.
 
Edinson Kavani je ušao u legendu Svetaca kao prvi fudbaler u istoriji koji je postigao 200 golova za ovaj klub. Međutim, njegov jubilej je donekle pokvario Nejmar koji je zaradio crveni karton u nadoknadi zbog sukoba sa protivničkim igračem
 
Brazilac, koji nije direktno učestvovao ni u jednom od četiri gola svoje ekipe, prvo je napravio izuzetno grub faul u nadoknadi vremena nad jednim fudbalerom Bordoa, a onda je krenuo u fizički sukob na travi.
 
Najskuplji fudbaler u istoriji tog sporta je uhvatio protivnika za vrat, ali se sve brzo smirilo. Ipak, sudija je zbog svega viđenog morao da Nejmaru dodeli drugi žuti karton i isključi ga sa utakmice.
 
Nejmar neće moći da pomogne PSŽ-u u narednim ligaškim mečevima, što i neće biti problem s obzirom da aktuelni šampion "kruzira" ka novoj tituli.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: