Nazad

Nejmar u Barseloni posle Olimpijskih igara?

Izvor: Sportal - Svetski sport - Sreda 01.08.2012 - 13:20

Napadač Brazila Nejmar, jedan od najvećih talenata na svetu, koji blista na Olimpijskim igrama u Londonu, će karijeru sigurno nastaviti u Evropi, ali je pitanje kada i gde.

 Dugačak je spisak timova koji žele napadača Santosa, u redu već godinu dana stoje Čelsi, Real Madrid, Juventus, ali su čelnici Barselone uvereni da će baš njih da izabere.

 

Katalonci ističu da će im se Nejmar pridružiti posle Olimpijskih igara, iako njegova sloboda košta oko 40 miliona evra, a čelnici Santosa su se već umorili od ponavljanja da nije na prodaju.

 

Hozep Maria Bartomeu, potpredsednik vicešampiona Španije, ne sumnja da će ubediti kolege iz Santosa.

 

- Svi bismo voleli da se Nejmar posle Olimpijskih igra priključi Barseloni. On je još uvek igrač Santosa, ali će sigurno karijeru nastaviti u Evropi, a mi ćemo biti spremni da ga dovedemo na "Nou Kamp" - rekao je Bartomeu.

 

Brazil je već obezbedio četvrtfinale turnira na Olimpijskim igrama, nakon trijumfa nad Egiptom (3:2) i Belorusijom (3:1).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: