Nazad

Nemanja Vidić oraspoložio Fergusona

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 17.07.2012 - 13:34

Ser Aleksu Fergusonu je laknulo: kaže da će Nemanja Vidić biti fit za start nove sezone

Dugo je Mančester junajted igrao bez Nemanje Vidića, koji je protekle sezone imao ozbiljnu povredu ligamenata kolena.

Srpski fudbaler nedavno se vratio punim treninzima i opterećenjima, a trener "đavola" ser Aleks Ferguson veselo konstatuje: "Biće spreman za start nove sezone!".

Vidić nije igrao od decembra prošle godine, a neće putovati sa ekipom na predsezonsku turneju u Južnoj Africi i Kini. Iako je to zabrinulo navijače Mančester junajteda, Ferguson tvrdi da nema razloga za strah.

"Vidić će početi sezonu, u to sam siguran. On će raditi individualno i siguran sam veoma kvalitetno, iako neće imati takmičarski ritam. Nema svrhe da putuje na turneju, kad ovde ima sve uslove za rad i treninge", izjavio je Ferguson za zvanični sajt kluba.

Dok se Vidić ne vrati u punu formu, Ferguson će se osloniti na iskusnog Rija Ferdinanda i Krisa Smolinga, a Džoni Evans trebalo bi da bude spreman u septembru.

Junajted novu sezonu otvara 20. avgusta gostovanjem Evertonu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: