Nazad

Nesrećni Ronaldo - realnost ili taktika?

Izvor: Sportske - Svetski sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 23:29

Portugalac navodno zatražio da bude prodat. Njegov zahtev iznenadio i Murinja i Pereza, priča se i agenta Mendeša. Da li su u pitanju odnosi sa saigračima, osećaj da nije dovoljno cenjen, ili možda iza ugla stoji PSŽ. Lek novi ugovor?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CR7 je podigao dosta prašine ponašanjem protiv Granade, nije slavio golove, a jedino što je rekao je da je nesrećan i da kada je tako ne slavi.

On je natuknuo da nečime nije zadovoljan, sada se mediji u Španiji smenjuju u saopštavanju eksluzivnih informacija, od one da je u pitanju sukob sa Kasiljasom, preko svađe sa zemljakom Pepeom i problema koje ima Koentrao, umesto koga igra Marselo.

Javnost veruje da se Ronaldo oseća izigranim zbog nedostatka podrške u borbi za individualna priznanja, ali i da je povređen činjenicom da je Iker Kasiljas stavio svoje reprezentivne drugove ispred klupskog u biranju za najboljeg igrača Evrope.

Pominje se povratak u Junajted, što je uvek opcija, ali je veliko pitanje imaju li "Crveni đavoli" novca za taj transfer. Iza ugla čeka PSŽ koji bi verovatno mogao da ispuni finansijske zahteve Portugalca.

Hoće li ovaj njegov "salto mortale" značiti i pritisak na Real da mu ponudi nov ugovor. Kada se odbije porez, on zarađuje 10 miliona neto godišnje, sa promenom finansijske regulative, njegov konto je tanji.

Zbog toga mnogi tumače Kristijanovo neraspoloženje kao manevar da dobije novi ugovor i veća primanja, tačnije da stigne do statusa najplaćenijeg igrača na svetu, odnosno u top ligama, izuzimajući Rusiju ili Kinu gde su na snazi druga pravila.

Ronaldo je otputovao na pripreme reprezentacije, očekuje se da će se obratiti javnosti kako bi razjasnio svoje namere... 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: