Nazad

Nestao navijač Irske u Poljskoj

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 19.06.2012 - 14:57

Džejms Nolan se nije vratio u hotel sa prijateljima niti je odgovarao na njihove telefonske pozive. Policija pretražuje grad.

Policija u Poljskoj saopštila je danas da je 21-godišnji navijač Republike Irske nestao tokom posete Evropskom prvenstvu koje se održava u toj zemlji i Ukrajini.

Kako se navodi, Džejms Nolan iz Blesingtona nestao je u nedelju rano ujutru u gradu Bidgošču, 130 kilometara severoistočno od Poznanja. On je prethodno sa desetak prijatelja gledao utakmice u navijačkoj zoni i tada je poslednji put viđen.

Portparol policije Monika Člebic rekla je da su Nolanovi prijatelji shvatili da je on nestao kada su se vratili u hotel i videli da ga nema, a nije im odgovarao na telefonske pozive.

Zabrinutost zbog Nolanovog nestanka je sve veća, a porodica i ostali irski navijači pokrenuli su pretragu za njim. Takođe, i policija pretražuje grad, a Nolanove slike su na raznim internet sajtovima. Republika Irska je poslednju utakmicu na Euru odigrala u ponedeljak protiv Italije (0:2). 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: