Nazad

Neverovatna priča: Ibra na EURO 2012 sreo druga iz detinjstva

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Petak 15.06.2012 - 15:59

Zlatan Ibrahimović je u Ukrajini naišao na starog poznanika, jednog od osmorice policajaca koji su zaduženi za bezbednost švedskog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu

Iako su sve sporedne priče sa Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj uglavnom vezane za ispade huligana i raznorazne ludorije po ulicama najvećih gradova zemalja domaćina, evo jedne koja se u potpunosti razlikuje od ostalih.

 

 Ona stiže iz tabora Švedske reprezentacije i vezana je za najvećeg asa selekcije Erika Hamrena - Zlatana Ibrahimovića.

 

 Naime, popularni Ibra je u Ukrajini naišao na jednog starog poznanika, a u pitanju je zapravo njegov drug iz detinjsta Goržin Šoaji, jedan od osmorice policajaca koji su zaduženi za bezbednost švedskog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu.

 

Šoaji je novinarima u Kijevu otkrio da su on i Zlatan Ibrahimović kao deca maštali da jednog dana zajedno zaigraju za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu, ali je to pošlo za rukom samo asu Milana.

"Ja sam dve godine stariji od Zlatana, ali kada smo bili deca on je bio veći od svih, pa ga je već tada bilo teško zaustaviti. Ono u čemu je tada bio bolji od ostalih jeste način na koji je primao loptu. Bio je toliko jak da niko nije mogao da ga savlada", rekao je Šoaji.

 

 Njegova dužnost na ovom prvenstvu jeste da brine o bezbednosti reprezentacije, ali i navijačima koji su u velikoj meri doputovali u glavni grad Ukrajine.

"Mi smo ovde dok je Švedska na turniru, tako da se nadam da ćemo proći dalje. Ono što smo videli protiv Ukrajine ne znači da ćemo biti eliminisani. U fudbalu je sve moguće, pogotovo kada imate Zlatana u napadu.Što se tiče navijača, postoji nekoliko njih koji su izgubili mobilne telefone i novčanike. Ovde se stalno organizuju žurke, pa je to normalo. Na sreću to su zasad jedini problemi koje smo videli", zaključio je Šoaji.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: