Nazad

Nije gotovo, ko još traži klub?

Izvor: Sportske - Svetski sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 15:32

Igrači koji su bez ugovora imaju pravo da potpišu i posle kraja prelaznog roka. Neka velika imena u opticaju. Ima li nekoga za Zvezdu i Partizan?

Naravno da su igrači kao Aleks Del Pjero, Majki Oven ili Huan Rikelme i dalje na ceni, pitanje je samo njihovih uslova, ponuda ima.

Ipak, postoji još veliki broj igrača koji nije našao klub, neki su bili prvaci sveta poput Zambrote, Baronea ili Fabija Grosa, neki su dobro poznata imena kao doskorašnji golman Fiorentine Boruc, ili Juventusa Aleks Maninger.

Kome su potrebni centimetri, klub traži Džon Kerju, bez kluba je i Danac Kroldrup koji se nije dogovorio sa Fiorentinom oko novog ugovora.

Veliku karijeru imao je Gudjonsen, sada nema klub, poznato je ime i bivši reprezentativac Portugala Fernando Meira koji je otišao iz Saragose. "Čekić" Hiclberger poznat po razornom udarcu je takođe bez angažmana, kao i nekadašnji belgijski reprezentativac Mpenza.

Škot MekFaden koji je igrao i za Everton ne planira da završi karijeru, ima tek 29 godina, slobodni su Saša Papac koji nije više u Gersima, pa nekada velika nada Floran Sinama Pongol, Grk Amanitidis, Kristijano Zaneti, nekadašnji napadač Intera i Kaljarija, David Suazo...

Belgijanac Vandenbore takođe traži posao, da ne nabrajamo.

Ima li među nekima igrača koji bi pojačali naše najveće klubove?

Iskreno, s obzirom na prazne kase, teško... 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: