Nazad

Niko Kovač udario navijača

Izvor: Trojka - Svetski sport - Utorak 08.05.2012 - 17:15

Niko Kovač glavom udario navijača jer ga je "vređao na rasnoj osnovi"

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač, koji trenutno radi kao pomoćni trener u Salcburgu, učestvovao je u incidentu za vreme utakmice austrijskog prvenstva između istoimeog kluba i Rapida.

Kako tvrde austrijski mediji, Kovač je po završetku prvog poluvremena, dok je išao ka svlačionici, ušao u fizički sukob sa jednim navijačem koji ga je nazvao "jugo smećem" (Sheiss Jugo), i navodno ga udario glavom.

Navijač ga je prijavio za fizički napad, a incident je video jedan od sudija na stadionu, pa bivšeg hrvatskog fudbalera očekuje suspenzija.

Inače, Kovač je poznat kao veliki hrvatski nacionalicta. Pre godinu dana učetsvovao je u izbornoj kampanji za HDZ, gde je u jednom spotu rekao da "iako je rođen i živi u dijaspori, uvek je isticao da mu srce kuca za Hrvatsku".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: