Nazad

On zna kako protiv Novaka!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 03.07.2012 - 19:35

"Napadni mu bekhend!", doviknuo Troickom neimenovani navijač tokom duela sa Đokovićem. Viktor malo negodovao, ali ga poslušao i osvojio poen!

Novak Đoković apsolutni je teniski vladar i aktuelni branilac titule na Vimbldonu.

Ove godine je od početka turnira izgubio samo jedan set (u duelu sa Radekom Štepanekom) i iz meča u meč bio nerešiva enigma za sve protivnike. Očigledno ne i za neke od gledalaca na tribinama.

U prošlom kolu ubedljivo je savladao Viktora Troickog, a publika, željna žešće borbe, nije se libila da izazivaču udeli poneki savet.

Tako mu je jedan navijač početkom trećeg seta doviknuo uoči servisa: "Napadni mu bekhend!" .

Srpski Dejvis kup reprezentativac smireno je pogledao u njegovom pravcu i pružio mu reket, pozivajući ga da umesto njega odigra poen, kada se već pravio pametan da zna kako sa Novakom. 

Đoković se nasmejao, a ubrzo i ceo stadion.

Troicki je, ipak, prihvatio savet, jako servirao u Novakovu bekhend stranu, osvojio poen i podignutim palcem zahvalio "savetniku".

Pogledajte simpatičnu scenu:  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: