Nazad

Otkazan spektakl na Bernabeu, Nadal povređen

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 04.07.2012 - 14:35

Novak Đoković i Rafael Nadal neće odigrati humanitarni meč predviđen za 14. jul u Madridu

Španski As piše da je drugi teniser sveta okazao učešće u najavljivanom spektaklu zbog povrede kolena. Nadal je izjavio da je u utorak, na pregledima, otkriveno da ima upalu tetive i da mu predstoji mirovanje od 15 dana.

Otkazivanje meča potvrđeno je i na zvaničnom sajtu Real Madrida, odnosno na sajtu Nadalove fondacije.

"Izvinjavam se svim fanovima koji su kupili karte za ovaj meč. Zbog povrede je nemoguće da igram u zakazanom terminu. Potreban mi je odmor i mirovanje jer želim Španiju u najboljem svetlu da predstavljam na Olimpijskim igrama. Hvala i Novaku Đokoviću koji se odazvao pozivu da igramo meč", stoji u pisanom saopštenju Rafaela Nadala koji najavljuje zakazivanje drugog temina za ovaj revijlani meč, humanitarnog karaktera.

Ispostavilo se ipak da Nadalov poraz od Lukaša Rosola na Vimbldonu nije bio slučajan jer je Španac kasnije otišao na medicinske preglede gde je utvrđeno da je obnovio povredu kolena. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: