Nazad

Pijani navijač umalo bakljom da ubije golmana Sent Galena (VIDEO)

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Utorak 04.09.2012 - 11:18

Čuvar mreže Senta Galenam, Danijel Lopar za dlaku izbegao zapaljenu buktinju bačenu sa tribina

Golman švajcarskog Sent Galena, Danijel Lopar će dugo pamtiti prošlonedeljni meč protiv Siona u šampionatu Švajcarske. Čuvar mreže je umalo nastradao na pomenutoj utakmici kada ga je navijač u potpuno alkoholisanom stanju gađao upšaljenom bakljom sa triobona. Na svu sreću promašio ga je za nekoliko centimetara, a zapaljena buktinja je prošla Loparu tik pored glave. Nije teško zamisliti šta bi se desilo da je huligan bio malo precizniji. Prema trvdnjama eksperata upaljena baklja dostiže temperaturu od 2.000 stepeni i jasno je da je švajcarski golman za dlaku izbegao možda i smrt...

Policija je munjevito reagovala i pronašla krivca na tribinama. Uhapšen je 26-godišnji mladić, koji je i ranije pravio nerede i imao je jedno vreme zabranu dolaska na mečeve, a policiji je poznat po još nekim incidentima. On je po privođenju u stanicu imao 2,61 promila u krvi, što znači da je bio potpuno pijan. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: