Nazad

Pokrenut postupak protiv predsednika Intera

Izvor: Beta, OK Radio - Svetski sport - Sreda 04.03.2020 - 13:19

Fudbalski savez Italije pokrenuo je danas istragu protiv predsednika fudbalskog kluba Inter Stivena Džanga zbog uvreda koje je uputio predsedniku Serije A Paolu Dal Pinou

Džang je Dal Pinoa nazvao
Fudbalski savez Italije pokrenuo je danas istragu protiv predsednika fudbalskog kluba Inter Stivena Džanga zbog uvreda koje je uputio predsedniku Serije A Paolu Dal Pinou, reagujući na način kojim italijanska liga postupa oko epidemije korona virusa.
 
U priči na Instagram profilu Džang je Dal Pinoa nazvao "najvećim i najmračnijim klovnom kojeg sam ikada video".
 
U poslednje dve nedelje odložene su brojne utakmice Serije A zbog epidemije koronavirusa u Italiji, gde je zaraženo više od 2.000 ljudi, a umrlo više od 50.
 
Nakon što je prvobitno odlučeno da se utakmice planirane za prošli vikend odigraju pred praznim stadionima, uprava Serije A je nekoliko sati pre početka mečeva ipak odlučila da ih odloži za maj.
 
Raspored bi ponovo mogao da bude promenjen, posle hitnog sastanka uprave lige u Rimu, planiranog za sredu, zbog navoda da bi neke odložene utakmice mogle da se igraju ove nedelje.
 
Mnogo kontroverzi pratilo je utakmicu Juventusa i Intera, koja je trebalo da se igra prošlog vikenda. Mnogi smatraju da je veliki italijanski derbi odložen na inicijativu Juventusa, koji nije želeo da igra na svom terenu pred praznim tribinama.
 
"Vreme je da prihvatiš odgovornost", napisao je Džang o Dal Pinou.
 
Revanš utakmice polufinala Kupa Juventus-Milan i Napoli-Inter trebalo bi da se igraju ove nedelje prema planu.
 
Inter je prošle nedelje pred praznim tribinama igrao protiv Ludogoreca u Ligi Evropa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: