Nazad

Pozdrav iz Barselone za Kristijana

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 20.06.2012 - 15:14

"Kristijano, nema mesta za tebe u prvih 11 Barselone. Ima na klupi za rezerve", izjavio predsednik Barselone Sandro Rosel.

Očekuje nas još jedna vruća sezona u Primeri. A da će biti zaista toplo, brinu se iz oba fudbalska giganta - Barselone i madridskog Reala.

Najnovija izjava, koja će, nema dileme, ponovo produbiti jaz između dva kluba, dolazi iz usta čelnika Barselone.

Predsednik Barse Sandro Rosel tako je "pecnuo" Kristijana Ronalda da se očekuje brz odgovor od asa Real Madrida ili nekog iz redova španskog šampiona.

Prema rečima Rosela, najskuplji igrač sveta morao bi da se pomuči da zaradi startno mesto u prvom timu Barselone.

"Kristijano Ronaldo nije drugi najbolji fudbaler sveta, on je 12. najbolji igrač sveta. Prvih 11 su igrači Barselone. Svima van Španije je jasno da Lionel Mesi zaslužuje Zlatnu loptu", rekao je Rosel.

Portugalac nije dobro odigrao meč protiv Danske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, a navijači Danske su ga prozivali i provocirali sa tibina, povicima "Mesi, Mesi, Mesi". Ipak, Kristijano se na toj utakmici poslednji smejao, jer je Portugal pobedio 3:2.

Suv kvalitet Ronaldo je pokazao u meču protiv Holandije, kada je bio dvostruki strelac i odveo je svoj tim u četvrtfinale EP.

Predsednik Barselone "potpleo" je i trenera Reala, takođe Portugalca Žozea Murinja. Posebno se dotakao incidenta iz prošle sezone kada je Murinjo gurnuo prst u oko tadašnjem pomoćniku glavnog trenera Barse, a sada prvog trenera Tita Viljanove.

"Ne bih želeo da tim vodi trener koji ne bira sredstva kako da dođe do pobede. I izvinio bih se ako bi moj trener gurao prst u oko drugom treneru", rekao je Rosel.

Real Madrid je prošle sezone prekinuo četvorogodišnju dominaciju Barselone, osvojivši titulu prvaka Španije, uz to oborivši rekorde u broju osvojenih bodova i postignutih golova u sezoni. Ronaldo je postigao 46 golova. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: