Nazad

PREDLOZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Na Đukića i protiv baskijske razbijene vojske

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 27.08.2012 - 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 27. avgust...

 ATLETIKO MADRID – ATLETIK BILBAO (tip 1, kvota 1,70)

 
Repriza finala Lige Evrope iz prošle sezone i očekujemo isti ishod. Atletiko je podbacio u prvom kolu protiv Levantea, ali vidi da se ekipa uigrava i da je nekim pojačanjima potrebno vremena. Ali, šta tek reći za Bilbao? Šokantan poraz od Betisa je samo ogledalo alarmantne siituacije u klubu. Afera oko prelazaka Ljorentea i Havija Martineza i dalje traje. Njih dvojice večeras sigurno neće biti u timu, što znači da su Baksijci oslabljeni za 50 odsto. Dovoljan razlog da odigrate keca na Madriđane.
 
MALME – SUNDSVAL (kmb 1&3+, kvota 1,90)
 
Malme je do pre dva kola bio u seriji od tri pobede, a onda je zabeležio remi i poraz. Ali, trebalo bi napomenuti da je u tim mečevima igrao sa dva najbolje ekipe u ligi Hakenom i Elfsborgom. Zato se očekuje da večeras opet krene sa pobedama. Rival je slabašni Sundsval koji je katastrofalan u gostima. Malmeu je pobeda neophodna jer juri Evropu, Sundsval je u mirnoj luci zato očekujemo lagan trijumf domaćih sa nekoliko lopti u mreži Sundsvala.
 
KUBAN – VOLGA (tip 1, kvota 1,50)
 
Kuban igra promenljivo ove sezone, a jedan od razloga je i iznenadan odlazak trenera Dana Petreskua. Na klupu je nedavno seo stari trenerski vuk Jurij Krasnožan i za očekivati je da polako konsoliduje ekipu. Kuban je u prošloj sezoni bio fantatstičan na svom terenu, dok Volga nastavlja sa očajnim partijama. Volga ima četiri poraza u pet odigranih mečeva i verujemo da će večeras da upiše i šesti.
 
VREDI POKUŠATI
 
​VALJADOLID – LEVANTE (tip 1, kvota 2,15)
 
Miroslav Đukić je izgleda sjajno pripremio Valjadolid za Primeru. Povratnik u elitni rang španskog fudbala igra odlično pod komandnom talentovanog srpskog stručnjaka. Pokazali su to i u prvom kolu kada su kao gosti pobedili Saragosu. Sada je sve spremno da na svojoj Zorilji proslave povratak u Primerui. I rival je po meri pošto je Levante poprilično umoran jer je igrao u Škotskoj meč plej ofa za za ulazak u Ligu Evrope protiv Madervela, a za tri dana ga očekuje i revanš.
 
ČEALUL – VITORUL (tip 1, kvota 2,05)
 
Čealul zauzima tek 13. poziciju u rumunskom šampionatu, ali igra bolje nego što to tabela govori. Klub iz Pjotra Nemeta je u prethodnih par kola imao izuzetno težak raspored pošto je igrao protiv najboljih u ligi poput Kluža, Steaue, Pandurija… Sada su i oni dočekali da su favorit protiv nekoga. Verujemo da će večeras protiv novajlije u ligi Vitorula naplatiti sve dobre partije koje su ostale nenaplaćene u prethodnom periodu.
 
ZA IZBEGAVANJE
 
VASLUI – STEAUA
 
Ako postoji meč koji bi danas trebalo izbeći onda je to derbi u Rumuniji između Vasuija i Steaue. Između dva kluba vlada veliki rivalitet, ponajviše zahvaljujući animozitetu između dvojice gazda klubova: Porombijua i Bekalija. Verovatno su zbog toga večeras spremili i posebne premije za fudbalere. Obratite pažnju i na činjeniocu da su oba tima učestvovala u mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope i da su završili poslove pred revanš. Vaslui više nema šanse posle teškog poraza od Intera, dok Steaua samo treba da overi pobedu iz Litvanije protiv Ekranasa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: