Nazad

PREDLOZI I TIPOVANJA (sreda): Bilefeld u formi, Real i Barsa za gol više

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Sreda 29.08.2012 - 11:08

Pročitajte nekoliko predloga za 29. avgust...

 ARMINIJA BILEFELD- KIKERS (tip 1, kvota 1,65)

Tim iz Bilefelda je fantastično otvorio sezonu i bivši prvoligaš je osvojio 14 bodova od mogućih 18 i bez poraza su. To nije sve jer je Arminija zablistala i u Kupu gde je savladala drugoligaša Paderborn sa 3:1. Očigledno da je situacija u popularnom klubu konačno kako treba nakon nekoliko godina posrtanja i pada u treći rang odakle žele što pre da se vrate u Cvajtu. Novajlija Kikers je solidan sa osam bodova, ali Arminija je u super formi i zato treba pokušati sa kecom.
 
SELTIK - HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,45)
Seltik je prvi meč dobio sa 2:0 i pred vratima je Lige šampiona. Mogu Bojsi večeras i da taktiziraju s obzirom na veliku prednost, ali znajući njihov stil, nema šanse za to. Pokušaće Samaras i drugovi da pobede i ovog puta i tako ostvare najveći cilj ove sezone, a Helsngborgu je sasvim dobra uteha i Liga Evrope.
 
SENT MIREN - AJR (tip 1, kvota 1,40)
U poslednjih sedam mečeva ovih rivala pet pobeda Sent Mirena i dve Ajra. Još bitnije je naravno to što je domaćin u Premijer ligi gde je osvojio solidnih pet bodova u prva četiri kola dok je Ajr u Drugoj diviziji uzeo samo bod u tri kola i na devetom je mestu. Sent Miren je 2010. došao do finala Liga kupa gde je poražen od Glazgov Rendžersa, a večeras imaju i dodatni motiv. Prošle godine su ovom takmičenju ispali baš od Ajra pa žestoko žele da se revanširaju.
 
VREDI POKUŠATI
 
REAL MADRID - BARSELONA (tip 4+, kvota 2,10)
Ne treba mnogo objašnjavati zašto ovaj tip. Pet puta u poslednih sedam utakmica velikih rivala u svim takmičenjjima dolazilo je 4+ i još dva puta 3+, a goleada je bila i u prvom susretu Super Kupa koji su Katalonci dobili sa 3:2 prošlog četvrtka. Manje od tri gola bilo je poslednji put u maju 2011, a u decembru iste godine Barsa je u Madridu slavila sa 3:1. Igraće se otvoreno pa neka se broje golovi velikih majstora.
 
KLUŽ - BAZEL (tip ug 2-3, kvota 2,00)
Četvrti put igraju u evrokupovima i dva puta u prethodna tri meča je došlo od 2-3 gola uključujući i prvi duel koji je Kluž pomalo neočekivano dobio u Švajcarskoj sa 2:1. Kluž je tri od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima odigrao sa od 2-3 gola, a Bazel čak četiri. Gosti moraju da slave 2:0 ako žele da idu dalje pa su domaćini u velikoj prednost i kad se sve sabere, stvarno bi moglo da se završi sa ovim brojem golova koji je tako čest na mečevima oba rivala u tekućoj sezoni.
 
ZA IZBEGAVANJE
 
FENERBAHČE - SPARTAK M.
U prvom meču bilo je 2:1 za Spartak pa je jasno da u ovom susretu u grotlu stadionu žuto-plavih može da bude svega i svačega. Fener nije dobio već četiri uzastopna meča kao domaćin u evrokupovima, ali iza Spartaka je poraz u prvenstvu od Tereka. Biće strašno uzbudljivo i neizvesno pa je bolje zaobići. Ulog je veliki jer u pitanju su silni milioni evra za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: