Nazad

PREDLOZI I TIPOVANJA (subota): Rubin ulazi u pobedničku seriju, Pevci ruše Kanarince

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Subota 01.09.2012 - 11:28

Pročitajte nekoliko predloga za 1. septembar...

 RUBIN – TEREK (tip 1, kvota 1,40)

 
Fudbaleri Rubina su prošlog vikenda u Sankt Peterburgu dokazali da imaju tim za napad na šampionsku titulu i to bi morali da potvrde u meču sa odličnim Terekom, koji je bez sumnje najveće iznenađenje starta ruske Premijer lige. Na strani domaćih je tradicija međusobnih mečeva, koja kaže da Terek nije savladao ekipu iz Kazanja u čak šest vezanih mečeva.
 
TOTENHEM – NORIČ (tip 1, kvota 1,40)
 
Totenhem pod hitno mora da prekine loš niz rezultata, a duel sa Noričom je idelan za tako nešto. Pevci su daleko kvalitetniji rival i to bi morali da pokažu na terenu. Norič nije poražen u poslednja dva meča na Vajt Hart Lejnu, dok je u poslednjem čak odneo sva tri boda iz engleske prestonice, pa je došao trenutak da se i ta negativna tradicija dovede u red.
 
VILJAREAL – GVADALAHARA (tip 1, kvota 1,40)
 
Po mnogima Viljareal ima sastav za nastup ne samo u Segundi, već i u Primeri, pa će biti veliko čudo ako se izabranici Hulija Velaskeza na kraju sezone ne nađu na prva dva mesta koja obezbeđuju promociju. Gvadalahara definitivno nema ekipu da se nosi sa domaćim sastavom na Madrigalu, a mislimo da ni ne gaji velike ambicije, jer je mnogo slabija. Nema sumnje da je ovo jedan od sigurnijih kečeva današnjeg dana.
 
VREDI POKUŠATI
 
SVONSI – SANDERLEND (tip 1, kvota 2,25)
 
Nakon fenomenalnih bobeda u Premijerligi, a zatim i sigurnog trijumfa u Liga kupu, morali smo još jednom da ukažemo poverenje odličnoj ekipi Mihaela Laudrupa, koja je dolaskom Pabla Ernandesa iz Valensije još više dobila na snazi. Sanderlend je protiv Arsenala pokazao da je izuzetno čvrst tim, ali će mu i pored toga biti izuzetno teško da Liberti napusti uzdignutog čela.
 
LEVERKUZEN – FRAJBURG (tip KMB 1&2-3, kvota 3,30)
 
Leverkuzen pred svojim navijačima želi da se iskupi za neočekivani poraz u Frankfurtu, dok su gosti na svom terenu protiv Majnca propustili odličnu priliku da osvoje sva tri boda. Frajburgu će biti potrebno pravo čudo da ostane neporažen na Baj areni, jer je Leverkuzen sačuvao okosnicu tima iz prošle sezone i ima izuzetno visoke ambicije u novom šampionatu.
 
LION – VALENSIJAN (tip KMB 1&2-3, kvota 3,35)
 
Sjajan start Valensijana mogao bi da se okonča na Žerlanu, odakle će ove sezone retko ko odneti i jedean bod. Valensijan ima dve pobede i remi na startu prvenstva, ali je objektivno gledano igrao sa slabim ekipama, pa će mu ovo biti realan test kvaltiteta. Valensijan u poslednje vreme ima dobar skor protiv Liona, ali pre svega na svom terenu, dok na Žerlan uglavnom dolazi sa belom zastavicom.
 
ZA IZBEGAVANJE
 
LIDS – BLEKBURN
 
Okršaj dva tima koji će se ove sezone boriti za ulazaku Premijer ligu mogao bi da bude vrlo zanimljiv i neizvestan, pa je stoga tipovanje na ovaj par vrlo nezahvalno. Blekburn i Lids su se na startu sezone pokazali kao izuzetno čvrsti timovi, pa bi igranje na malo golova moglo da bude dobar izbor.
 
SARAGOSA – MALAGA
 
Malaga je plasmanom u Ligu šampiona potvrdila da je i pored smanjenog budžeta uspela da stvori kvalitetan tim, koji će se i u domaćem prvenstvu boriti za evrokupove, ali joj neće biti nimalo lako na La Romaredi. Saragosa je nakon poraza od Valjadolida u Barseloni ipak pokazala da nije tim za potcenjivanje i sada želi da se oduži domaćoj publici. Hrabriji će možda pokušati sa dvojkom, ostali bolje neka izbegnu ovaj par.
 
CVOLE – NEC
 
Cvole silno želi da ostvari prvi trijumf u Erediviziji i zaista bi mogao to da učini. Jedini problem prestavlja činjenica da je sa druge strane potpuno nepredvidiva ekipa iz Nejmehena, koja je ponesena trijumfom nad Herenvenom u prvom kolu, u drugom i trećem doživela prave katastrofe protiv Ajaksa i Tventea. Možda vredi pokušati sa kecom, ali je izbegavanje sigurno najbezbolnija odluka.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: