Nazad

PREDLOZI I TIPOVANJA (utorak): Euforija u Svonsiju se nastavlja

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Utorak 28.08.2012 - 18:16

Pročitajte nekoliko predloga za 28. avgust...

SVONSI – BARNSLI (tip KMB 1&t12+, kvota 1,50)
 
Svonsi je na početku sezone pokazao kakvu ekipu ima, pa čak da večeras na Liberti izađe i u kombinovanom sastavu biće apsolutni favorit za prolazak u narednu rundu. Za razliku od domaćeg sastava, gosti prilično kubure sa formom na startu sezone i preko im je potreban trijumf za izlazak iz krize. Ipak, na ovom meču oni praktično nemaju šta da traže.
 
REDING – PITERBORO (tip 1, kvota 1,50)
 
Reding je u prva dva kola u Premijer ligi osvojio samo jedan bod i preko mu je potrebno da podigne moral pred dolazak Totenhema narednog vikenda. Sreća po domaće pa je Piterboro ostvario sva tri poraza na startu šampionata, pa prilično poljuljanog samopouzdanja stiže na Madejski.
 
ALEMANIJA AHEN – RV ERFURT (tip 1, kvota 1,70)
 
Alemanija konačno ima priliku da prekine niz od tri vezana meča bez pobede u šampionatu, jer joj u goste dolazi slabašni Rot Vajs. Gosti su već viđeni članovi Regionalne lige i zaista će im biti teško da opstanu u trećem rangu, dok domaća ekipa ima znatno više ciljeve od trenutnog desetog mesta.
 
VREDI POKUŠATI
 
UDINEZE – BRAGA (tip 1, kvota 2,00)
 
Udineze je već u meču u Bragi ostvario dobar rezultat i stvorio sebi istorijsku priliku za plasman u elitno evropsko takmičenje. Braga bi ovaj meč mogla da učini vrlo zanimljivim, ali mi smo prilično sigurni u trijumf domaćih, koji su neumoljivi na svom Friuliju.
 
SPARTAK N. – PETROTREST (tip KMB 1&2-3, kvota 2,60)
 
Ekipa iz Naljčika pobedom želi ponovo da se umeša u sam vrh tabele, a objektivno gledano tu joj je po kvalitetu i mesto. Gosti imaju prilično limitiran sastav, nisu slavili ni na jednom od prva četiri gostovanja od početka prvenstva, pa im se ne piše dobro ni u Naljčiku. Kvota na predloženu kombinaciju je više nego privlačna.
 
NORIČ – SKANTORP (tip KMB 1&2-3, kvota 2,85)
 
Fudbaleri Noriča osvojili su samo jedan bod u prva dva kola Premijer lige, ali ne bi smeli da imaju problema sa poslednjeplasiranom ekipom Lige 1. Skantorp je u prva tri kola primio osam golova, ali bi ovoga puta mogao da prođe sa pristojnim porazom, jer će svoju šansu za prolaz bez sumnje tražiti u potpuno defanzivnoj formaciji.
 
ZA IZBEGAVANJE
 
ANDERLEHT – AEL
 
Anderleht je izraziti favorit u revanš meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, ali je AEL pokazao da može da postigne pogodak iz gotovo svakog prekida. U slučaju da se to dogodi ovaj meč bi mogao da bude veoma dramatičan, pa ga je najbolje izbeći prilikom sastavljanja tiketa.
 
HAPOEL I.K.S – BATE BORISOV
 
Bate Borisov je u prvom meču stekao odličnu zalihu (2:0) za revanš u Tel Avivu, pa će Hapoelu biti izuzetno teško da nadoknadi rezultatski deficit. Domaći su prilično neiskusni na međunarodnoj sceni i to bi gosti mogli da iskoriste i još jednom se domognu evropske elite.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: