Nazad

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Ljuboja i Falkao za veći golgeterski saldo

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 3. septembar

 EKRANAS – PAKRUOJO (tip 1, kvota 1,45)

 
Ekranas je ispao iz Evrope, pa će nekome morati da isporuči ceh. Lider litvanskog prvenstva dočekuje četvoroplasirani tim na tabeli Kruoju, tako da je ovo odlična prilika da se pobegne Žalgirisu na šest bodova. Kod domaćina su svi igrači opasni po gol protivnika, tako da gosti neće znati na koga da obrate posebnu pažnju.
 
HAFNARFJORD – KEFLAVIK (tip 1, kvota 1,45)
 
Lider islandskog prvenstva ostvario je pet pobeda na poslednjih šest mečeva i apsolutni je favorit protiv Keflavika. Gosti igraju po sistemu toplo-hladno, ali nemaju šta da traže protiv Hafnarfjorda i moraće bodove da potraže na nekom drugom mestu. 
 
LEGIJA – BIELSKO-BIALA (tip 1&T12+, kvota 1,50)
 
Legija je favorit protiv Bielsko-Biale, a očekuje se da će na svom terenu uz pomoć navijača uspeti da poboljša gol-učinak tako što će rešetati protivničku mrežu i u prvom i u drugom poluvremenu. Danijel Ljuboja je podesio nišanske sprave, postigao je tri gola do sada, tako da nema sumnje da će nastaviti seriju kako bi tim iz Varšave izbio na čelu tabele poljskog prvenstva .
 
VREDI POKUŠATI
 
INTER – VPS (tip GG3+, kvota 2,15)
 
Oba rivala su u poslednja dva kola finskog prvenstva igrala GG3+. Inter je lider na tabeli, sa dve uzastopne pobede želi nastavak serije, a obavezno primi gol po meču. S druge strane, VPS je takođe bio uspešan prethodna dva puta uz primljen gol. Pobednika je teško prognozirati, ali golova će sigurno biti. Jermenac Irakli Sirbiladze se nalazi u golgeterskoj seriji (23 utakmica/11 golova), kao i Jamajčanin Stiven Morisej (18/11)…
 
BETIS – ATLETIKO MADRID (tip 3+, kvota 1,90)
Radamel Falkao je uništio Čelsi u Superkupu Evrope, a sada odlazi na noge ranjenom Betisu. Domaćin je izgubio kod kuće od Valjekana (1:2), pa će pokušati da se vadi protiv zahuhtalog Atletiko Madrida. Prognozirati konačan ishod nije baš pametan potez, ali zato možete da probate na golove. Betis i postiže i primaju, a s obzirom da Jorgandžije igraju izrazito napadački fudbal, nema sumnje da će se mreže tresti na obe strane…
 
UNION BERLIN – HERTA (tip 2, kvota 2,50)
 
Gradski derbi u Cvajti možda je za izbegavanje, ali ipak zna se ko je gazda Berlina. Union je vezao dva poraza kod kuće, pozitivnim ishodom na gostovanju ne može se pohvaliti ni Herta, ali pobeda nad Regensburgom najavljuje bolje dane. Vagner je konačno proradio, postigao dva gola na poslednja dva meča, pa se očekuje da tako nastavi i protiv Uniona
 
ZA IZBEGAVANJE
 
SILEKS – TETEKS
 
U nedostatku pravih parova za tipovanje makedonski duel Sileks – Teteks možda privlači pažnju, ali ako pogledate statistiku, onda je bolje da ne igrate na njih. Posle četiri odigrana kola oba kluba nalaze se zakucani za dno tabele bez pobede. Neko će morati da prekine tu crnu seriju, samo je pitanje ko? Zato je najbolje izbeći ovaj par.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: