Nazad

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Del Potro i Šarapova ziceri, probajte i amatere iz Ulma

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Utorak 04.09.2012 - 16:14

Pročitajte nekoliko predloga za 4. septembar

 DEL POTRO – RODIK (bezh1, kvota 1,40)

 
Popularni Delpo se polako vraća na nivo igra od pre tri godine kada je upravo na njujorškom Gren slemu doživeo najsvetliji trenutak karijeri i osvojio titulu. Protivnik na putu ka četvrtfinalu mu je miljenik domaće publike Endi Rodik, koji će imati ogromnu podršku sa tribina jer je najavio odlazak u penziju i možda mu ovo bude poslednji meč u karijeri. Ipak, na stranu emocije, ali Del Potro je kvalitetniji teniser, a i vodi sa 3:1 u međusobnim duelima.
 
ŠARAPOVA – BARTOLI (bezh 1, kvota 1,40)
 
Još jedna sigurica na večerašnjem programu US Opena koju bi trebalo iskorisititi. Šarapova je u prva tri kola izugbila ukupno sedam gemova i počistila je ribvalke sa terena. U četvrtom kolu je imala teži posao, pošto joj je Nađa Petrova uzela set, ali je ipak pobedila. Sa druge strane Bartoli nije ni u približno takvoj formi i teško da večeras može da iznenadi rusku lepoticu. Vredi istaći i da je Šarapova dobila sva četiri dosadašnja međusobna duela sa Bartoli i da u njima čak nije izgubila ni set.
 
VREDI POKUŠATI
KOBRELOA – UNIVERZIDAD DA ČILE (tip 2, kvota 2,25)
 
Kobreloa važi za vruć teren i već mesec dana nije poražena kao domaćin, ali večeras ih očekuje najteži mogući zadatak. U goste im dolazi najjači čileanski tim, aktuelni šampion Aperture: Univerzidad da Čile. Studenti iz Santjaga sjajno gaze i u Klausuri i trenutno su na drugoj poziciji sa tri boda manje od vodećeg Rendžersa. U prošlom kolu su prekinuli mini seriju bez pobede i najavili povratak u formu. Kvota je primamljiva i neće biti čudo ukoliko šampion večeras demontrira silu nad domaćim timom.
 
MANHAJM – ULM (tip 2, kvota 2,75)
 
U nedostatku fudbalske ponude zbog reprezentativne pauze, danas uglavnom igraju samo amateri. Ipak, i među njima može da se ponešto probere. Vredelo bi pokušati dvojku u 4. ligi Nemačke na Ulm protiv Manhajma. Statistika kaže da bi gosti večeras trebalo da osvoje tri boda. U seriji su od tri pobede (primili samo jedan gol na ta tri meča), dok Manhajm igra očajno i poslednjih pet kola je zabeležio četiri poraza i jedan remi. Kvota od 2,75 mami da se oproba dvojka...
 
ZA IZBEGAVANJE
 
TIPSAREVIĆ - KOLŠRAJBER
 
Tipsarević je večeras, ali protiv nepredvidivog Kolšrajbera nikada nije lako. Pogotovo na betonu gde Nemac pruža najbolje partije i gde do izražaja dolazi njegov servis. Nemac je mnogo umorniji od Tipsarevića jer je odigrao tri seta više od njega u dosadašnjem delu turnira. Ali, ne sme se zaboraviti da je savladao i favorizovanog Džona Iznera i da pun samopouzdanja dočekuje večerašnji meč. Tu je i činjenica da je Janko od svih Gren slem turnira, najslabije partije pružao upravo na US Openu. U međusobnom skoru sa Kolšrajberom je 2:2 u pobedama, a jedini duel na tvrdoj podlozi je dobio Nemac. Zato oprez...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: