Nazad

Prekid u Đenovi, napadnut Janković

Izvor: B92 - Svetski sport - Nedelja 22.04.2012 - 18:03

Fudbaleri Sijene deklasirali su domaću Đenou sa 4:1, a frustrirani domaći navijači su tokom drugog poluvremena izazvali prekid meča.

Malo je nedostajalo da se desi repriza duela Italije i Srbije od pre godinu i po dana na istom stadionu u Đenovi, pošto su navijači ubacivali baklje na teren i sukobili se sa redarima.

Domaći "ultrasi" peli su se na zaštitnu ogradu (kao što je to udario Ivan Bogdanov) i uleteli na teren "Luiđi Ferarisa". Takođe jedna grupa je verbalno napala Boška Jankovića.

Posle 15 minuta haosa, gostujući fudbaleri su napustili teren i otišli u svlačionicu, ali su se vratili nakon što se situacija smirila.

Kapiten Đenoe Marko Rosi je razgovarao sa navijačima, a zajedno sa saigračima morao je da skine dres. Meč je potom nastavljen i Đenoa je poražena 4:1.

Đenoa ima najlošiju odbranu u Seriji A (40 primljenih golova u 34 meča) i nalazi se samo jedan bod od Lečea koji je najbliži zoni ispadanja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: