Nazad

Prepuna "Morača" dočekala šampionke

Izvor: B92 - Svetski sport - Ponedeljak 17.12.2012 - 10:21

Rukometašice Crne Gore, nove šampionke Evrope, dočekane su u krcatoj hali „Morača“ u Podgorici.

Prepuna

Uprkos lošem vremenu, na slavlju u čast novih prvakinja Starog kontinenta pojavilo se najmanje sedam hiljada ljudi.

Rukometašice su doputovale oko dva časa posle ponoći, a prvi se navijačima obratio selektor Dragan Adžić. “Znam da ste dugo čekali, ali imali ste i koga. Ovo su velike herioine, savremene, mladost iz Crne Gore. Hvala vam na svemu, volimo vas”, rekao je Adžić.

“Dve medalje u roku od četiri meseca, pa ljudi… Ali nikad nije mnogo. Zlato je tu, pozlatili smo ovu godinu. Hvala vam što ste od početka do kraja godine bili uz nas. Hvala i mojim saigračicama, za koje kažem da su moja familija”, rekla je Ana Đokić.

“Aleee, aleeee, ale, ale, ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te”, zapevala je Anđela Bulatović, i podgrejala atmosferu na tribinama, a istom pesmom je nastavila i Marina Vukčević, pišu „Vijesti“.

Kapiten Mara Jovanović izašla je sa peharom.

“Za nas, definitivno, ne postoje granice. Mislim da smo konačno opravdale naslov ’Zlatne lavice’, rekla je Jovanović i zapevala “Mi smo vaše Zlatne lavice, zlatne lavice”.

Evo i delića slavlje sa ulica neposredno nakon titule:


Crna Gora je u finalu EP u Srbiji posle duplih produžetaka savladala Norvešku sa 34:31, a usledile su brojne čestitke najviših zvaničnika Crne Gore, ali i 13. tenisera sveta Miloša Raonića.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: