Nazad

Prva velika iznenađenja na US Openu

Izvor: Sportske - Svetski sport - Petak 31.08.2012 - 09:58

Prvi veliki skalp na US Openu uzeo Slovak Klizan. Slovak je sklonio Congu sa puta Mareju i olakšao Škotu posao. Ispala i Venus Vilijams.

 Večeras se desilo prvo veliko iznenađenje na US Openu.

 
Conga, koji je postavljen za 5. nosioca ispao je u 2. kolu. Njega je u 4 seta savladao Slovak Kližan sa 6:4, 1:6, 6:1 i 6:3. Conga je inače bio u delu žreba koji se u četvrtfinalu ukršta sa Endijem Marejom, tako da je Škotu sad prilično olakšan posao.
 
Conga inače do sad nikad nije na US Openu stigao dalje od četvrtfinala.
 
Kližan je 52. na svetu. Ove godine je recimo poražen od našeg Dušana Lajovića na čelendžeru u Turskoj u 1. kolu sa 6:1 i 6:2.
 
U narednom kolu, Kližan će igrati protiv još jednog Francuza, Žeremi Šardija, 32. nosioca.
 
I na ženskom turniru bilo je iznenađenja. Venus Vilijams je završila ovogodišnje učešće na US Openu. Doduše, pitanje je da li je iznenađenje pobeda 6. nosioca Nemice Kerber nad Vilijamskovom u 3 seta, ali se Venus bez obzira na činjenicu da nije među nosiocima smatrala jednom od favorita.
 
Ispale su i Pavličenkova (17. nosilac, izgubila od Kristine Mladenović) i Vikmajer (25. nosilac od Parmentije)

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: