Nazad

Pujo ljut!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 21.07.2012 - 14:56

Sve je bliži rastanak između Fiorentine i Stevana Jovetića posle odluke kluba da mu oduzme kapitensku traku.

  Stevan Jovetić (22) nije više kapiten Fiorentine i ljut je zbog toga. Samo su povećane šanse da od skoro uopšte ne bude ni igrač Viole...

Novi trener Vinćenco Montela odlučio je da kapiten bude Manuel Paskval, defanzivac "ljubičastih", a italiijanski mediji navode da je to najutilo crnogorskog reprezentativca i najmlađeg kapitena u istoriji Partizana, koji je sada rešen da napusti klub.

Fiorentina je saopštila da neće razmatrati nikakve ponude za Jovetića koje su ispod 30 miliona evra, ali mediji navode da je Juventus spreman da plati 25 i da se "Stara dama" okrenula popularnom "Puju" nakon što je propao pokušaj da dovede Robina van Persija (28).

Van Persi je navodno bliži da pređe u Mančester junajted ili Mančester siti, kojima nije problem da plate 25 miliona evra obeštećenja, uprkos činjenici da će Holanđanin narednog leta biti slobodan igrač. Juventus to ne želi i za isti novac namerava da dovede mlađeg igrača sa već ozbiljnim iskustvom u Seriji A.

Prošle sezone, Jovetić je u ljubičastom dresu 14 puta tresao mreže rivala u ligi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: