Nazad

Razišli se Zimonjić i Ljodra

Izvor: Sportske - Svetski sport - Četvrtak 30.08.2012 - 11:29

Eliminacija srpsko-francuskog dubla već u prvom kolu US Opena dovela je do "raskida" saradnje dvojice tenisera. Na taj način su Zimonjić i Ljodra završili saradnju i potražiće nove partnere.

 Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra neće igrati u konkurenciji dublova do kraja tekuće godine.

 
Srpsko-francuski par poražen je u prvom kolu US Opena od američkog dubla Monro - Jang što je dovelo do prekida saradnje našeg tenisera i Ljodre.
 
"Ljodra je poručio da ne ide na azijsku turneju, a trebalo je da igramo još i turnire u Bazelu i Parizu. Od toga sada više ništa nema i moraću da pronađem novog partnera za sledeću godinu. Mika je ispao iz Top 100 i u singlu, nismo bili dovoljno zajedno i sve je to uticalo na loše rezultate" rekao je Zimonjić.
 
Naš najbolji dubl igrač tako će potražiti novog partnera i pokušati da se u 2013. godini izbori za povratak među najbolje kada je konkurencija dublova u pitanju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: