Nazad

Real sprema bombe: Perez ima kombinaciju za tandem koji će obeležiti deceniju

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Petak 19.02.2021 - 13:25

Florentino Perez je spremio strašan prelazni rok, a prema poslednjim informacijama, glavne mete su Kilijan Mbape i Erling Haland.

Hosep Pedrerol je u svojoj emisiji "El Čiringito" potvrdio da će jedan od pomenute dvojice sigurno zaigrati za Real Madrid naredne sezone, a da će u zavisnosti od ekonomske situacije, Florentino Perez krenuti i po obojicu u paketu.
 
Mbape je daleko manji problem, jer je njegov san da zaigra u Realu, dok Halanda zastupa Mino Rajola, sa kojim Perez nikada nije bio u dobrim odnosima, ali sada će  morati da pređe preko toga, ako želi njegovu "zlatnu koku".
 
Pedrerol uverava da će "Real prodrmati fudbalski svet predstojećim prelaznim rokom", te da će za početak morati da se odrekne pojedinih igrača. Navodno, "teškaši" Marselo, Isko i Bejl će biti proterani za minimalna obeštećenja, kako bi se uštedeo novac od njihovih ogromnih plata. Takođe, odlazi i Serhio Ramos, sa najvećom platom posle Edena Azara, a izvesno je da neće biti mesta ni za Luku Jovića koji Madriđane godišnje košta 10 miliona evra. 
 
Realov idealan plan jeste da Mbape konačno pokaže da će Madriđani imati ponovo svog Kristijana Ronalda, dok Haland stiže u pravom trenutku da zameni Karima Benzemu, kome ugovor ističe 2022. godine, kada bude imao 35. 
 
Jedini problem za Pereza jeste što Mbape ima još godinu dana ugovora, a PSŽ i pored toga ne želi da ga pusti ispod 150 miliona evra, dok Halandova otkupna klauzula od 75 miliona može da bude aktivirana istog leta, 2022. godine.
 
Međutim, jasno je da Real ne može da čeka, ovog leta će morati da pripremi ogromnu rekonstrukciju, Alaba je pre vratima, žele i Pau Toresa, uz još jednog veznog igrača i makar jednog od ove dvojice u napadu, Real će biti paklen naredne sezone...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: