Nazad

Remi Poljske i Rusije - 1:1

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 12.06.2012 - 22:48

"Zbornaja" povela u 37. minutu trećim golom Džagoeva na EP, a izjednačio Blaščikovski u 57.

oljacima je ostala nada da mogu do četvrtfinala Evropskog prvenstva, čiji su koorganizatori. U meču drugog kola Grupe A remizirali su sa Rusijom - 1:1 (0:1).

"Zbornaja" ima četiri boda, Češka tri, Poljska ima dva, a Grčka jedan.

Putnici u narednu rundu biće odlučeni posle mečeva trećeg kola u kojima se sastaju Poljska - Češka i Rusija - Grčka.

Alan Džagoev je postigao treći gol na šampionatu, a prvi glavom, posle prekida koji je sa leve strane izveo Andrej Aršavin. Džagoev je dobro reagovao na pet-šest metara i poslao loptu u mrežu - 0:1.

Oduševljenje domaćim navijačima doneo je Jakub Blaščikovski. Uposlio ga je Ludovik Obraniak, igrač Borusije iz Dortmunda je iz igre izbacio Jurija Žirkova i sa ivice kaznenog prostora opalio "levicom", precizno u suprotni ugao - 1:1.

POLJSKA: Titon - Pišček, Vasilevski, Perkis, Beniš - Dudka (od 73. Miržejevski), Polanski (od 85. Matuščik) - Blaščikovski, Muravski, Obraniak (od 90+3. Brožek) - Levandovski.

RUSIJA: Malafejev - Anjukov, Berezucki, Ignaševič, Žirkov - Širokov, Denisov, Zirjanov - Džagoev (od 80. Izmailov), Keržakov (od 70. Pavljučenko), Aršavin.

U prvom meču drugog kola Grupe A, Češka je pobedila Grčku - 2:1 (2:0).
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: