Nazad

"Rodžer i Novak će dobiti čireve"

Izvor: B92 - Svetski sport - Sreda 05.12.2012 - 14:16

Legendarni američki teniser Džon Mekinro ne može da shvati kako Rodžer Federer i Novak Đoković tako dobro kontrolišu emocije tokom mečeva.

rodzer i novak

“Mislim da su oni neverovatno smireni, ne znam odakle im ta izvanredna kontrolsa. Neću da se pravim da sam i ja bio takav, nisam, ali moram da priznam da bih voleo da oni pokažu malo više emocija. Verovatno će imati čir sa 35 godina, ne znam kako se bore sa svime. Možda pomaže kada pogledaju račun u banci na kraju godine”.

Mekinro je za “Dejli Telegraf” još izjavio da je sada u boljim odnosima sa Ivanom Lendlom, nekadašnjim najvećim rivalom i sadašnjim trenerom Endija Marija.

“Bilo je kao Roki protiv Ivana Draga u ‘Rokiju 4’ – Amerikanac protiv mašine, barem se meni tako činilo. Gledali smo na stvari drugačije, ali mislim da sada možemo da se šalimo na račun svega toga”.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: