Nazad

Ronaldinjo hoće da se vrati fudbalu

Izvor: B92, OK Radio - Svetski sport - Subota 27.06.2020 - 13:27

Nekada najbolji fudbaler sveta i zvezda Barselone Ronaldinjo Gaučo ozbiljno razmatra da se vrati na teren.

Ronaldinjo se trenutno nalazi u kućnom pritvoru FOTO: EPA
Iako je pre pet godina prestao sa aktivnim igranjem, Brazilac je dobio poziv legendarnog Argentinca Dijega Armanda Maradonu da mu se pridruži u Himnasiji iz La Plate.
 
Ronaldinjo je na prvu loptu bio oduševljen i navodno mu pozitivno odgovorio, navodi list Marka.
 
Ipak, postoji problem jer se Ronaldinjo trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Paragvaju zbog ulaska u tu zemlju sa lažnim pasošem.
 
Zbog toga je bio u zatvoru u Asunsionu 33 dana, zajedno sa bratom Robertom, pre nego što su platili kauciju u iznosu od 1,6 miliona dolara.
 
Ronaldinjo ima velikih finansijskih problema, zaplenjeno mu je u domovini čak 57 imanja zbog neplaćanja poreza i ilegalne gradnje.
 
Sada ima 40 godina, a poslednji klub u karijeri bio mu je Fluminense 2015.
 
Najbolje trenutke doživeo je u dresu Barselone kada je bio najbolji igrač planete i osvojio Ligu šampiona, da bi posle prešao u Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i na kraju ponovo se vratio u Rio de Žaneiro.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: