Nazad

Ronaldinjo, ipak, nije bankrotirao? Platio kauciju za izlazak iz zatvora

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Sreda 08.04.2020 - 12:38

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena aktivirao je račun u Evropi, s kojeg je prosledio novac advokatima, čime je pokazao da su priče o bankrotu daleko od istinitih

Ronaldinjo i Rodrigo platili kauciju od 1.6 miliona evra FOTO: EPA
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo i njegov brat Rodrigo platili su kauciju od 1.6 miliona evra, kako bi napustili zatvor u Paragvaju i kraj sudskog postupka dočekali u kućnom pritvoru.
 
Nekadašnji as Barselone će sa bratom boraviti u hotelu "Palmaroga" i biće smešteni u dve sobe, zbog odluka koje su paragvajske vlasti donele usled pandemije virusa korona.
 
- Odgovorajaući na učinjene mere Ronaldinjo i njegov brat će nastaviti da provode vreme u hotelu. Imam napismenu saglasnost menadžera hotela kako bi oni mogli da ih prihvate u toku kućnog pritvora - rekao je Gustavo Amarilja, jedan od predstavnika vlasti u Pargvaju, nakon odluke da Ronaldinjo bude pušten.
 
Brazilac je s bratom smešten u najluksuznije apartmane koji postoje u hotelu, a zanimljivo je i to što će Ronaldinja boravak u predsedničkom apartmanu koštati 380 dolara po danu, pa se postavlja pitanje odakle mu novac za kauciju i boravak u hotelu, ako je nedavno objavljeno da na računima u Brazilu ima 6.61 dolar.
 
Naime, jedan od najboljih fudbalera svih vremena aktivirao je račun u Evropi, s kojeg je prosledio novac advokatima, čime je pokazao da su priče o bankrotu daleko od istinitih.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: