Nazad

Ronaldinjo platio limenku 1.200.000 evra

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 11.07.2012 - 14:11

Zbog prelaska u Atletiko Mineiro, čiji je sponzor "Pepsi", "Coca-Cola" je raskinula 1.200.000 evra vredan ugovor sa Ronaldinjom.

Ronaldinjo je živa legenda.

Multimilioner, plejboj, nekada najbolji fudbaler sveta i šampion planete, prvak Evrope, mađioničar u kopačkama.

I na vrhuncu fudbalskog umeća, samim tim i slave, voleo je da izlazi, luduje, igra u ritmu sambe do ujutru i naravno da je tu bilo i ponekog skupo plaćenog pića. Ali, teško da je ikada u životu jednu limenku platio 1.200.000 evra, a da je pritom nije ni popio.

Prelazak u Atletiko Mineiro, čiji je generalni sponzor "Pepsi Cola" koštao je Ronaldinja unosnog ugovora koji je imao sa "Pepsijevim" najvećim rivalom "Coca-Colom".

"Coca-Cola" je saopštila da je raskinula ugovor sa Ronaldinjom, koji je bio promoter ovog brenda do završetka Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine i to zbog...

"Nedavnih događaja...", kako je navedeno.

A, nedavni događaji su ti da je Ronaldinjo iz Flamenga prešao u Atletiko Mineiro i da je samom pojavom na konferenciji za medije postao okružen "Pepsijevim" proizvodima i banerima na sve strane, što potvrđuje i slika.

Od nastanka, "Pepsi" i "Coca-Cola" vode surov medijski rat koji često prevazilazi granice korektnog, pa je tako i očekivano da "Coca-Cola" ne želi da ima svog manekena u modnoj kući "Pepsija".

Brazilski mediji podsećaju da je Atletiko Mineiro inače poslednje utočište za 32-godišnjeg svrgnutog kralja fudbalske igre, koji je prošle godine snimao sebe kako masturbira, a potom čelne ljude Flamenga doveo do ludila time što je dovodio pratnju u klupski hotel.

Sve to dovelo je do burnog razlaza sa najpopularnijim timom Brazila, Flamengom i prelazak u manji Atletiko.

Na kraju, biće zanimljivo videti da li će "Pepsi" reagovati prigodnom reklamom ovim povodom ili će Ronaldinju finansijski gubitak biti nadoknađen ugovorom baš sa ovom kompanijom. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: