Nazad

Ronaldo ljut: Kristijana prvo iznervirao saigrač, pa onda i trener (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Svetski sport - Četvrtak 07.11.2019 - 14:16

Portugalca je prvo iznevirao Remzi koji je gurnuo loptu u gol, a potom i Sari koji ga je izveo iz igre u završnici

Portugalac je bio vidno ljut FOTO: AP
Juventus se namučio u Moskvi. Tek su u trećem minutu sudijske nadoknade golom Daglasa Koste uspeli da slome otpor Lokomotive i obezbede prolaz u narednu fazu Lige šampiona (1:2).
 
U centru pažnje je, očekivano, bio Kristijano Ronaldo. Portugalac je bio vidno ljut. Prvo već u četvrtom minutu. Odilčno je izveo slobodan udarac, golman Giljerme je ispustio loptu, ona je praktično već ušla u gol, ali je Aron Remzi na gurnuo preko linije.
 
Gol je pripisan njemu umesto Ronaldu što je Portugalca dodatno iznerviralo, bilo je to vidljivo već tokom proslave pogotka. Uspeo je potom da se smiri, ali nije ni to dugo trajalo.
 
Mauricio Sari je odlučio da u 81. minutu napravi promenu i umesto Ronalda je uveo Dibalu. Sa ljutitom grimasom je napustio teren, a pored aut-linije je imao i kratku raspravu sa trenerom.
 
- Nije trenutno u sjajnoj formi, ali sam ga izveo iz igre zbog problema sa kolenom. Nisam želeo da se povredi. Već tokom prvog poluvremena je bio razdražljiv, pa je onda napravio sprint i pokret koji nije izgledao dobro i odlučio sam da napravim potez koji je najbolji za njega – pravdao se Sari.
 
Naredni meč Juventus igra u nedelju, na svom terenu, protiv Milana.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: