Nazad

Ronaldo: Novac nije problem

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 05.09.2012 - 00:02

"Optužen sam da tražim veću platu, ali jednog dana biće dokazano da to nije tačno", naveo najbolji igrač Real Madrida u svom saopštenju.

 Iznenadno otvoreni "slučaj Kristijano Ronaldo" uzburkao je svetsku javnost.

 
"Zašto je nezadovoljan?", "Gde će iz Madrida?", "Siti već poslao ponudu", "Čeka ga Anži" - neki su od naslova članaka najčitanijih sportskih listova i portala.
 
Pri kraju dana u kome je bio glavna tema razgovora širom sveta Portugalac je sročio saopštenje.
 
Naveo je da nije nezadovoljan zbog novca i uverio navijače Real Madrida da će i dalje davati celog sebe za "kraljevski klub".
 
"Moje nezadovoljstvo podiglo je veliku prašinu. Optužen sam da tražim više novca, ali jednog dana biće dokazano da to nije tačno. Trenutno samo želim da garantujem navijačima Real Madrida da moja motivacija, posvećenost, odanost i želja da osvojim sva takmičenja neće biti dovedeni u pitanje. Previše poštujem sebe i Real Madrid da bi u bilo kom trenutku pružao manje nego što mogu. Zagrljaj svim madridistima!" , piše u saopštenju.
 
Njegovom porukom postalo je jasno da ga ne boli što zarađuje isto koliko i loši Kaka. Razlog nezadovoljstva najboljeg igrača šampiona Španije, za sada, znaju samo on i blisko okruženje Florentina Pereza, prvog čoveka Real Madrida

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: