Nazad

Ronaldo se zvanično vratio u Mančester Junajted

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Utorak 31.08.2021 - 13:02

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zvanično se vratio u Mančester Junajted, objavio je danas klub, a prenosi Tanjug.

FOTO: Reuters
Kako se navodi, Ronaldo je sa „crvenim đavolima” potpisao dvogodišnji ugovor, sa mogućnošću produžetka na još jednu sezonu.
 
„Junajted je klub koji je uvek imao posebno mesto u mom srcu. Oduševljen sam porukama koje sam dobijao od kada je u petak objavljeno da se vraćam. Jedva čekam da zaigram na punom Old Trafordu i da ponovo vidim navijače. Radujem se što ću se pridružiti timu nakon reprezentativnih utakmica i nadam se da nas očekuje veoma uspešna sezona”, rekao je Ronaldo za klupski sajt po potpisivanju ugovora.
 
Portugalac je u petak napustio redove Juventusa, kada je potvrđeno da će se vratiti na Old Traford, na kom je u prvom mandatu bio od 2003. do 2009. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: