Nazad

Ronaldo: Veoma sam srećan u Realu

Izvor: B92, Beta - Svetski sport - Četvrtak 03.01.2013 - 09:53

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da je srećan u tom klubu, iako su se prethodnih nedelja intenzivirale glasine o njegovom povratku u Englesku.

Ronaldo

"U ovom trenutku ne želim da pričam o produženju ugovora sa Realom, jer to nije najvažnija stvar u ovom trenutku. Pre svega želim da se koncentrišem na sledeću utakmicu u kojoj je bitno da pobedimo. Trenutno sam veoma srećan u klubu, a navijači mi čine da se osećam prijatno i van stadiona".

Ronaldo se nada da će njegov sunarodnik Žoze Murinjo i dalje sedeti na klupi Reala, kao i da poštuje njegovu odluku da zameni Ikera Kasiljasa na golu ’kraljevskog kluba’.

"Voleo bih da ostane jer je na pravom mestu. Veliki trener u velikom klubu. Mislim da će ostati, ali opet, svako bira svoju sudbinu, tako i on bira svoju. Za mene u fudbalu nema iznenađenja. Murinjova odluka da Kasiljasa premesti na klupu je bila tehnička i ja je poštujem. On je šef i on je takvu odluku doneo u korist ekipe", kaže Portugalac.

Ronaldu ugovor sa Realom ističe 2015. godine, a njegov bivši saigrač iz Mančester Junajteda Patris Evra pozvao ga je da se „vrati kući“.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: