Nazad

Ronaldovo nezadovoljstvo upalilo alarm u Mančesteru, Siti sprema 120 miliona!

Izvor: Blic - Svetski sport - Utorak 04.09.2012 - 11:30

Nezadovoljsto Kristijana Ronalda statusom u madridskom Realu upalio je alarm u Mančesteru, gde gradski rivali neće žaliti novac da dovedu u svoje redove portugalskog fudbalera, ako se za to ukaže prilika.

Iako je prelazni rok u top pet liga Evrope završen, najveći transfer u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu bi mogao da se odigra već za šest meseci ili narednog leta.



Ostrvski mediji javljaju da je Siti rešen da plati čak 95 miliona funti, odnosno 120 miliona evra, kako bi Ronaldo stigao u plavi deo Mančestera i da ga čeka ugovor na četiri godine.



Međutim, ni u redovima njegovog bivšeg kluba ne miruju i ne žele da dozvole tek tako gradskom rivalu da se domogne, uz Mesija, sigurno najboljeg fudbalera današnjice.



"Istina je, Ronaldo je rekao predsedniku Florentinu Perezu da želi da napusti klub", prenosi mediji informacije iz Madrida, sa čim je upoznat i Kristijanov menadžer Horhe Mendeš.



Dalji razvoj situacije pomno će pratiti i u Čelsiju, odnosno Pari Sen Žermenu, koji bi bez problema mogli da plate koliko Real bude tražio i očito je da oni sa Sitijem imaju prednost u odnosu na Junajted, kada je reč o platežnoj moći. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: