Nazad

Rosi u Fiorentini za 9,5 mil. evra

Izvor: B92 - Svetski sport - Subota 05.01.2013 - 14:32

Napadač Đuzepe Rosi vratio se u Italiju jer je prešao iz Viljareala u Fiorentinu za 9,5 miliona evra.

Rosi u Fiorentini za 9,5 mil. evra

Italijanski reprezentativac bi, kako navode mediji na "čizmi", trebalo da godišnje zarađuje oko 2 miliona evra.

Rosi je već 14 meseci van terena, pošto se oporavlja od teže povrede. On je tokom utakmice sa Real Madridom, u oktobru 2011. godine, pokidao prednje ukrštene ligamente desnog kolena.

Dan kasnije podvrgnut je operaciji, a šest meseci kasnije se vratio na teren. U aprilu prošle godine 25-godišnji napadač je na treningu doživeo istu povredu nakon čega je ponovo operisan. Očekuje se da će se Italijan na teren vratiti u martu.

Rosi bi trebalo da sa Stevanom Jovetićem čini napadački tandem koji bi Fiorentinu mogao da odvede do Lige šampiona. Vila je trenutno treća u Seriji A sa 35 bodova, devet manje od lidera Juventusa.

Rosi je karijeru počeo u Mančester Junajtedu 2005. godine, igrao je još za Njukasl i Parmu, a 2007. godine potpisao je za Viljareal.

Za reprezentaciju Italije, za koju je debitovao 2008. godine, odigrao je 27 utakmica i postigao šest golova. Rosi je inače rođen u Nju Džersiju, a roditelji su mu italijanski imigranti u SAD.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: